3 Şubat 2012 Cuma

Baslarken...

Aslinda, bu tur baslangiclari hic sevmemisimdir. Ne yazayim diye dusunurken, aklinizda olan, bitenleri ve kurguladiklarinizi bir an icin olsa kaybedebiliyorsunuz. Bu kismi, cok uzun tutmanin bir anlami da yok. Yillardan beri, 3-4 blog yaratip, guncel tutmayi basaramadigim icin, hep yarim kaldilar. Aklimda, Ocak 2012'den itibaren bir blog hazirlamak ve surekli guncelleyerek, sizlerle birseyler paylasmak vardi. Ve Ocak sonu yaklasirken, geriye donup, bugune, yani 25 Ocak 2012 tarihine kadar yasadigim, gordugum, hissettigim, aci ya da tatli olaylari, aklimda kaldiklari kadar yazarak baslamak sanirim en dogrusu olacak.

Blog'uma verdigim isimden biraz bahsetmek istiyorum. Hayatimin, en degerli, en onemli, essiz ve gercekten mukemmel insani, beni dunyaya getiren, ornek aldigim Annemi, 07.01.2010 tarihinde kollarimda kaybettim. Ve, turuncu, O'nun en sevdigi renk oldu 74 yillik omrunde. Ayni zamanda renkler dunyasindaki anlami da, bu ismi secmemdeki etkenlerden oldu.


Blog'u, O'na, su anda  her neredeyse, ki cennette olduguna olan inancim cok kuvvetli, ANNEM'e ithaf ediyorum. Her ziyarete gittigimde, en cok sevdigi sarkiyi dinletirken, gozyaslarima hakim olamiyorum. Birgun yanina geldigimde, yeniden beraber olmak, seni kucaklamak ve binlerce kere opmek istiyorum. Nurlar ve huzur icinde yat Anne'm. Mekanin cennet, ruhun sad olsun...